Sant Ramon 2.0

Després d’un període inicial on l’escola s’ha estat adaptant a la situació excepcional derivada del Covid-19 i per a la qual ningú estava preparat, des de l’AMPA hem estat treballant constantment per tal de donar resposta a les peticions dels pares i mares i alhora oferir el nostre ajut a la direcció en els aspectes que considerés oportuns.

Celebrem que s’hagin escoltat els nostres precs i recomanacions i que haguem col•laborat en una transformació digital express de l’escola i una regularització de les quotes mensuals adequant-les al nou context.

El professorat s’ha adaptat i des de fa uns dies s’estan fent diverses activitats en línia, fins i tot a infantil, que segurament és l’etapa on és més complicat. Sense anar més lluny, s’ha pogut fer una sessió de tutoria virtual als dos grups de P3 amb un èxit rotund i a primària s’ha fet alguna sessió online amb diversos professors connectats simultàniament:

Els crancs parlant amb la seva professora, l’Aina.
Els pops parlant amb la seva professora, la Sílvia.
Els alumnes de 2n de primària amb la seva tutora, la Sandra, i alguns dels seus professors: La Blanca, el Manuel, la Remei, la Marta i la Cristina.

A més a més s’ha creat un blog per Infantil i Primària, on el professorat va proposant activitats per mantenir actius als nostres fills, al qual s’hi pot accedir fent servir aquest enllaç, mentre que amb els més grans es fan classes online, i fins i tot exàmens, de forma periòdica.

Ens consta que el professorat ha dissenyat un pla perquè tot això vagi a més i s’incrementi tant la qualitat com la quantitat dels continguts de forma progressiva. Podeu consultar el comunicat que vam emetre des de l’AMPA en aquest enllaç.

El nostre agraïment més sincer tant a l’escola per adequar la formació als nostres fills com a les famílies per seguir fent confiança a un model d’escola que sempre ha esdevingut motiu d’orgull.

Cuideu-vos. Cuidem-nos. Molta salut!!!